Hoti: Me reduktimet e energjisë po na kthejnë dekada prapa
Foto nga arkivi:RTKLive
Lajme

Hoti: Me reduktimet e energjisë po na kthejnë dekada prapa

V.Thaçi/RTKLive

Për krizën energjetike ka reaguar edhe ish-kryeministri Avdullah Hoti, ai përmes një postimi në rrjetin social Facebook, deklaroi se me reduktimet e energjisë po kthehet situata e viteve të para dhe pas luftës çlirimtare 1998-1999.

Hoti ka shkruar edhe për debatin lidhur me lejimin e mbulesave në shkolla. Ai ka thënë se për t`i mbuluar keqmenaxhimet, po hapin temën e shamive në shkolla, duke kthyer debatin e viteve të para dhe pas Luftës së Dytë Botërore.
 


A.R Katana
Kosovo Telecom
Golden Eagle

MË SHUME NGA Lajme