Shënohet Dita e Turizmit
Foto: Tok Guide
Në Fokus

Shënohet Dita e Turizmit

RTKlive

Oda e Hotelierisë dhe Turizmit të Kosovës organizon tryezën për shënimin e Ditës së Turizmit.


A.R Katana
Kosovo Telecom
Golden Eagle