Rama: Shqipëria nuk ndalet së luftuari për pastërtinë e luftës së UÇK-së
Foto arkiv/ RTKlive
Lajme

Rama: Shqipëria nuk ndalet së luftuari për pastërtinë e luftës së UÇK-së

Afet Bela / RTKlive

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka shkëputur një pjesë të fjalimit që e ka mbajtur në OKB që ka të bëj me Kosovën dhe e ka postuar në Facebook.

"Shqipëria nuk do të ndalet së luftuari për pastërtinë e luftës çlirimtare të Kosovës dhe rishikimin e Rezolutës së Këshillit të Europës në mbështetje të raportit famëkeq të tregimtarit Dick Marty!", tha Rama.


A.R Katana
Kosovo Telecom
Golden Eagle

MË SHUME NGA Lajme