LDK: Kërkesat e mësimdhënësve janë legjitime |Video
Lajme

LDK: Kërkesat e mësimdhënësve janë legjitime |Video

V.Thaçi / RTKlive

Lidhja Demokratike e Kosovës, mbajti konferencë për media ku u folë për grevën në sektorin publik.

"Krejt kjo bëhet të mos dëshirës së kryeministrit dhe kësaj qeverie që mos të bëhet një zgjidhje, LDK ka qenë e gatshme që të ndihmoj në këtë krize. Kërkesat e mësimdhënësve janë legjitime posaçërisht në këtë kohë krize kur ata ballafaqohen me lufte për ekzistencë. Ne do ta përkrahim çfarë do zgjidhje që do të sillet nga qeveria që e zhbllokon mësimin dhe që mundëson që mësimi të filloj që nesër", u tha në këtë konferencë.


MË SHUME NGA Lajme