Pensionistët lëshojnë pëllumba para objektit të Qeverisë
Në Fokus

Pensionistët lëshojnë pëllumba para objektit të Qeverisë

A.Bela/ RTKlive

Sot shënohet Dita Ndërkombëtare e Pensionistëve. Për këtë ditë Shoqata e Pensionistëve të Kosovës ka organizuar një aksion simbolik, duke lëshuar pëllumba para Qeverisë

Ata thanë se po këkrtojnë të drejtat e tyre dhe asgjë më pak, raporton RTKlive “Ne kemi qenë të organizuar edhe më parë. Me këto pëllumba ne i dërgojmë qeverisë, mesazh për kërkesat tona, pasi që pensionistët janë lënë pas dorë”, tha përfaqësuesi nga Shoqata e Pensionistëve të Kosovës.


A.R Katana
Kosovo Telecom
Golden Eagle