Hykolli: Të hënën dalin pagat për zyrtarët publik
FOTO/ RTK
Lajme

Hykolli: Të hënën dalin pagat për zyrtarët publik

Venera Xhoxhaj dhe Afet Bela / RTK

Kreu i BSPK-së, Atdhe Hykolli, ka bërë me dije se të hënën dalin pagat për zyrtarët publik.

“Sot kam pasur kontakte me parterin tonë social, sipas tyre ka ndodhur një gabim teknik. Unë besoj se të hënën dalin pagat”, tha ai në konferencë për media.


A.R Katana
Kosovo Telecom
Golden Eagle

MË SHUME NGA Lajme