Nis festivali i muzikës artistike Kosova Kamer Fest
Foto: Dafina Smajli/RTK
Kulturë

Nis festivali i muzikës artistike Kosova Kamer Fest

Dafina Smajli/RTK

Me tingujt e Sonatës për violinë dhe piano no.3 filloi edicioni i XXI -të i festivalit të muzikës artistike Kosova Kamer Fest.

Nata e parë e festivalit ju besua Klaidi Sahatçi në violinë, Merita Rexha Tërshana në piano, Blerim Grubi në violë dhe Aristidh Prosi violinçello.