Mehaj krenohet me kadetët e FSK-së
FOTO/ Nga profili i Mehajt ne FB
Në Fokus

Mehaj krenohet me kadetët e FSK-së

A.B

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, ka publikuar disa imazhe nga stërvitja e sotme e kadetëve të FSK-së.

"“Aromë Beteje” është ecja e kadetëve tanë me pesha të rënda e përcjellur nga 2km vrapim. Kadetëve i’u tesuan pothuajse të gjithë komponentët e përgatitjes fizike, si qëndueshmëria, forca dhe kondicioni fizik. Ecja me pesha simulon afrimin në zonën e operacionit, kurse vrapimi me pesha simulon luftëbërjen. Udhëheqësit e së ardhmes, sikurse shpirtërisht e psikikisht, janë të fortë edhe fizikisht", shkruan ai në Facebook.

May be an image of 7 people, military uniform and outdoors May be an image of 4 people and outdoors May be an image of 9 people, people standing, military uniform and outdoors May be an image of 6 people, military uniform and outdoors May be an image of 1 person and outdoors May be an image of 6 people and outdoors May be an image of 3 people and outdoors


MË SHUME NGA Në Fokus