Betohen deputetët e rinj serbë|VIDEO
Foto/ RTKLive
Në Fokus

Betohen deputetët e rinj serbë|VIDEO

Afet Bela/ RTKlive

Pas dorëheqjes së deputetëve të Listës Serbe, sot në Kuvendin e Republikës së Kosovës, kanë dhënë betimin deputetët e rinj nga komuniteti serb i Kosovës.

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Glauk Konjufca tha njoftuar për zëvendësimin e deputetëve.

Deputetët e rinj e që kanë zëvendësuar deputetët e dorëhequr nga Lista Serbe pas vendimit për targa të Qeverisë së Kosovës janë: Millan Kostiq, Zoran Maksimoviq, Olivera Zdravkoviq, Milan Joksimoviq, Ksenja Bozoviq, Rados Mihajlloviq, Nenad Radenkoviq, Svetisllav Jokiq e Biljana Maksiq që vijnë nga Lista Serbe, kurse Cvetko Velkoviq është i vetmi deputet i ri që vjen nga partia Iniciativa Qytetare për Liri, Drejtësi dhe Mbijetesë.


MË SHUME NGA Në Fokus