Sot shënohet Dita Botërore e Televizionit
Foto arkiv/ RTKlive
Në Fokus

Sot shënohet Dita Botërore e Televizionit

RTKlive

Sot shënohet Dita Botërore e Televizionit, e cila simbolizon komunikimin dhe globalizimin në botën bashkëkohore.

Kjo ditë është shpallur nga Kombet e Bashkuara në vitin 1996 dhe i ka bërë bashkë për herë të parë, institucionet kryesore të industrisë mediale, Unioni Evropian i Transmetuesve (EBU), Asociacioni i Televizioneve Komerciale në Evropë (ACT) dhe EGTA Asociacioni i Radio Televizioneve me bazë në Bruksel.


MË SHUME NGA Në Fokus