`Kronika e librit` prezanton tituj të rinj|Video
Kulturë

`Kronika e librit` prezanton tituj të rinj|Video

K.Kasumi/ RTKlive

Edhe këtë të mërkurë në kuadër të rubrikës "Kronika e Librit" në programin e mëngjesit në RTK është bërë prezantimi i titujve të rinj të librave.

Këtë javë janë prezantuar pesë libra: "41 sekrete" të autorit, Ben Blushi, "Arkitektura bashkëkohore e peizazhit" nga Nexhat Balaj, "Martesa e Kadmit dhe Harmonisë" nga Roberto Calasso, "Relacion i gjendjes së Shqipërisë e Serbisë (1702-1703)", nga Vicent Zmajevic, Peter Bartl dhe Injac Zamputti, dhe librin për fëmijë me titull "Përrallat më të bukura klasike".

Për më shumë ndiqeni videon e plotë:


MË SHUME NGA Kulturë