“La Traviata” më 15 dhjetor nga Opera e Kosovës
Kulturë

“La Traviata” më 15 dhjetor nga Opera e Kosovës

Sh.Gashi / RTKlive

Një ndër veprat më ikonike të mjeshtrit të operës Giuseppe Verdi, do të shfaqet edhe në Prishtinë.

Produksioni i parë i “LA TRAVIATA” nga Opera e Kosovës në bashkëpunim me Operën Shtetërore të Stara Zagorës (Bullgari), Teatrit të Operës dhe Baletit në Tiranë (Shqipëri) dhe Filharmonisë së Kosovës vjen premierë më 15 dhe 17 dhjetor 2022.

Koncerti do të mbahet në Sallën 1 Tetori, duke filluar nga ora 19:00. 


MË SHUME NGA Kulturë