Lëshohet për disa linja të autobusëve rruga në sheshin `Xhorxh Bush`|Video
Fadil Sertolli/ RTKlive
Në Fokus

Lëshohet për disa linja të autobusëve rruga në sheshin `Xhorxh Bush`|Video

Fadil Sertolli/ RTKlive

Ndonëse është hapur rruga nëpër shesh, njëra korsi qëndron e mbyllur duke krijuar vështirësi në qarkullim.

Nga sot është rikthyer qarkullimi i autobusëve në linjat: 1,3 dhe 4 sipas rendit të udhëtimit të mëparshëm në drejtim të rrugës "Xhorxh Bush".

Autobusët përgjatë sheshit "Xhorxh Bush" do të lëvizin me shpejtësi të kufizuar në 20 km/h. Ndërsa linjat 1A dhe 7C do të vazhdojnë sipas rendit të udhëtimit të tanishëm.

Po ashtu kjo rrugë do të mund shfrytëzohet edhe për vetura taksi.


MË SHUME NGA Në Fokus