Sot mblidhen tri komisione parlamentare
Lajme

Sot mblidhen tri komisione parlamentare

RTKlive

Në Kuvendin e Kosovës sot do të mbahen tri komisione parlamentare.

Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë, sot në ora 10:00 mbanë mbledhjen e radhës, në rend dite ka edhe takimin njoftues me Inspektorin e Përgjithshëm të Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë , Kujtim Shala.

Mbledhje mban edhe Komisioni për Integrim Evropian, njëra nga pikat e rendit të ditës është edhe shqyrtimi dhe miratimi i Raportit të punës së Komisionit për vitin 2022.

Kurse, në orën 11:00 mblidhet edhe Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere, në rend dite është edhe shqyrtimi i Raportit të shpenzimeve të Radiotelevizionit të Kosovës për periudhën tetor-dhjetor për vitin 2022, si dhe shqyrtimi i Programit të Shpenzimeve të Radiotelevizionit të Kosovës për periudhën janar-mars për vitin 2023.


MË SHUME NGA Lajme