Gjykimi i Pjetër Shalës fillon më 21 shkurt
Foto/ Gjykata Speciale
Lajme

Gjykimi i Pjetër Shalës fillon më 21 shkurt

V. Thaçi / RTKlive

Trupi Gjykues ka vendosur që gjykimi kundër Pjetër Shalës të fillojë të martën, më 21 shkurt 2023, në orën 09:30, bëjnë të ditur përmes një njoftimi Dhomat e Specializuara.

“Deklaratat hyrëse të ZPS-së, Mbrojtësit të Viktimave dhe Mbrojtjes, për të cilat secilës palë do t’i caktohen nga 2 orë, do të mbahen në të njëjtën datë dhe më 22 shkurt, ndërsa paraqitja aktuale e provave do të fillojë më 27 mars 2023”, thuhet në njoftim.


MË SHUME NGA Lajme