Kosova me pagën më të ulët minimale në Evropë
Foto: REL
Në Fokus

Kosova me pagën më të ulët minimale në Evropë

REL

Në kontinentin evropian, Kosova e ka pagën më të vogël minimale, ndërsa Luksemburgu i prin listës si shteti me pagën më të madhe minimale.

Paga minimale e një shteti përcaktohet me ligj dhe zbatohet për shumicën e punonjësve të atij shteti.


MË SHUME NGA Në Fokus