Punëtorët e ‘Pastrimi’-t, kërkojnë kushte për punë|Foto
Foto/ Valjeta Shala/ RTK
Në Fokus

Punëtorët e ‘Pastrimi’-t, kërkojnë kushte për punë|Foto

Valjeta Shala/ RTK

(E plotësuar) Florim Cakiqi, kryetar i sindikatës se punëtoreve të ‘Pastrimit’ pas një takimi pothuajse dy orësh me bordin e kompanisë tha se nuk u pranua kërkesa për rritje të 70 eurove për punëtoret. Me kë te rast ai njoftoi se tashmë kane hyrë në grevë dhe nuk do të kryejnë shërbime deri në miratim të kërkesave të tyre.

 

Sot punëtorët e kompanisë “Pastrimi” po protestojnë për shkak të pagave të ulëta dhe kushteve jo të mira të punës.


MË SHUME NGA Në Fokus