Pas 10 ditësh do të dihet nëse Glazers do ta shesin Manchester Unitedin
Sport

Pas 10 ditësh do të dihet nëse Glazers do ta shesin Manchester Unitedin

B. H. / RTKlive

Familja Glazer, e cila zotëron klubin e futbollit Manchester United, nuk ka marrë ende një vendim përfundimtar nëse do ta shesë klubin.

Të interesuarve iu dhanë dhjetë ditë kohë për të ngritur ofertat e tyre, të cilat në raundin e mëparshëm ishin shumë më poshtë se gjashtë miliardë euro të kërkuara nga familja Glazer.

Gjatë ditës, drejtuesit e klubit dhe drejtori sportiv John Murto do të kenë një takim me blerësit potencialë nga Katari, ndërsa të premten me Jim Ratcliffe.

Ata do të njihen me të gjitha detajet e rëndësishme për blerjen e mundshme dhe aty për aty do të mund të kontrollojnë të gjithë informacionin e nevojshëm që klubi do t'u vërë në dispozicion.

Vetëm atëherë grupi Rein, i cili menaxhon këtë proces, do t'i paraqesë familjes Glazer një kryesues, i cili më pas do të ketë një pasqyrë të plotë në financat e klubit.

Sheikh Yassim bin Hamad Al-Thani nuk do të jetë në takim, ai ka dërguar një grup drejtuesish dhe avokatësh për të përfaqësuar ofertën e tij.

Nga ana tjetër, Jim Ratcliffe, i cili dëshiron të blejë 69 për qind të aksioneve të familjes Glazer, do të vijë të premten direkt nga Nice, ku drejton klubin me të njëjtin emër.

Mediat angleze raportojnë se ka të paktën tetë blerës të interesuar, kryesisht nga Shtetet e Bashkuara, si Elliott Group.


MË SHUME NGA Sport