Nisin procedurat për memoralin e fëmijëve të vrarë gjatë luftës
Kulturë

Nisin procedurat për memoralin e fëmijëve të vrarë gjatë luftës

RTKlive

Ministria e Kulturës Rinisë dhe Sportit ka njoftuar se ka filluar faza e konsultimit dhe hartimit të dokumentit narrativ mbi memoralin për fëmijët e vrarë dhe të zhdukur gjatë luftës në Kosovë.

“Ka filluar faza e konsultimit dhe hartimit të dokumentit narrativ mbi memoralin për fëmijët e vrarë dhe të zhdukur gjatë luftës në Kosovë. Për prindërit, familjarët dhe dëshmitarët, kemi hapur linjë telefonike dhe email adresë. Për t'u përfshirë në konsultime, informatat kontaktuese i gjeni të bashkëlidhura. Ekipet tona do t’i ndërmarrin të gjitha hapat e nevojshëm për të ardhur te ju për t’ju inkuadruar në process”, thuhet në njoftimin e Ministrisë se Kulturës .


MË SHUME NGA Kulturë