Mblidhen këto komisione në Kuvendin e Kosovës
Foto arkiv/ RTKlive
Lajme

Mblidhen këto komisione në Kuvendin e Kosovës

A.B/ RTKlive

Sot në Kuvendin do të mblidhen dy komisione.

Komisioni i posaçëm për shqyrtimin e kandidatëve për emërim në Gjykatën Kushtetuese, do të bëj intervistimin e kandidatëve për gjyqtarë në Gjykatën Kushtetuese, raporton RTKlive.

Ndërsa Komisioni për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal, mban dëgjim publik për Projektligjin për Zhvillim Rajonal të Balancuar.

 


MË SHUME NGA Lajme