Londër, këto janë kafe-libraritë më të mira
Sharr Travel

Londër, këto janë kafe-libraritë më të mira

Letërsia dhe kafja kanë një marrëdhënie shekullore.

Kafenetë historike të Londrës datojnë që nga Epoka e Iluminizmit në fillim të viteve 1700.

Megjithëse kafenetë në kuptimin tradicional janë në zhdukje, tani shumë nga ato janë kthyer në vende ku dhe mund të blini libra – kështu vizitorët mund ta shijojnë një kafe, të relaksohen dhe të shfletojnë.

Më poshtë janë kafe-libraritë më të mira të kryeqendrës britanike.

Shijoni një roman dhe një birrë në Phlox BooksPhlox Books

Shfletoni literaturë franceze në CaravanserailCaravanserail

Blini libra të rrallë në Halcyon BooksImage result for halcyon books

Teksa shfletoni pini verë të shijshme në The London Review Cake Shop
The London Review Cake Shop

Shikoni ekspozitat kulturore në The Cafe at Foyles
Foyles

Blini libra për ushqim në Books for Cooks
Cookery books