Përurohet stadiumi në Han të Elezit
Sharr Travel

Përurohet stadiumi në Han të Elezit

Sot, në orën 11 do të përurohet stadiumi i Hanit të Elezit.

Në këtë përurim do të marrë pjesë edhe Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ku edhe do të bëjë përurimin e Stadiumit në komunën e Hanit të Elezit.