Ky është programi i nesërm në `Mirëmëngjesi Kosovë`
Sharr Travel

Ky është programi i nesërm në `Mirëmëngjesi Kosovë`

Nesër në emisionin e mëngjesit `Mirëmëngjesi Kosovë`, në Radio Televizionin e Kosovës (RTK), do të diskutohet për tema të ndryshme, për të cilat do flasin mysafirët e ftuar.

Mysafirët e parë të ftuar do të jenë Burim Rahimaj, trajner dhe kryetar i klubit edhe një lojtare, të cilët flasin për klubin e volejbollit "Feniks" në Kamenicë, akademia e klubit të volejbollit "Feniks".

Mysafirët tjerë të ftuar do të jenë Bekim Hallaqi nga Grupi "TNT", Edon Ramadani, Murat Shaban-LLapa, të cilët do të flasin për projektet muzikore.

Emisioni i mëngjesit “Mirëmëngjesi Kosovë”, përpos bisedave në studio dhe lidhjeve të drejtpërdrejta nga vende të ndryshme të Kosovës, sjellë për shikuesit edhe storie të ndryshme të përgatitura nga gazetarët e RTK-së.


MË SHUME NGA Aktuale