Ulqini bashkon kulturat e rajonit
Sharr Travel

Ulqini bashkon kulturat e rajonit

Skena verore e Ulqinit është e njohur për manifestimet e ndryshme kulturore, ku bashkon krijues nga i tërë rajoni i Ballkanit, të cilët me gjuhë dhe forma të ndryshme paraqesin kulturat e popujve.

Kjo formë e komunikimit i ofron kulturat e njëri tjetrit dhe vlerësohet si mënyra e duhur që popujt të njihen dhe të pranohen pa paragjykime. /VOA