Ndërron jetë regjisori Gjergj Xhuvani
Sharr Travel

Ndërron jetë regjisori Gjergj Xhuvani

Ndërron jetë në Romë Gjergj Xhuvani. Regjisori dhe skenaristi 56 vjeçar ishte i sëmurë prej kohësh.

Autori i filmave të suksesshëm pas viteve ‘90, ndër të cilët “Lindje, Perëndim, Lindje”, “I dashur Armik” dhe “Dashuria e Fundit”, Xhuvani ishte bashkëshorti i aktores së njohur Luiza Xhuvani. /a2/