Veseli: Xhavit Haziri, një prej pishtarëve të parë të lirisë së Kosovës

Veseli: Xhavit Haziri, një prej pishtarëve të parë të lirisë së Kosovës

Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli, ka kujtuar sot në 21 vjetorin e zhdukjes, veprimtarin e Lëvizjes Kombëtare Xhavit Hazirin.

Përmes facebook, Veseli, tha se Haziri është një nga pishtarët e parë të lirisë së Kosovës dhe hyn në radhën e heronjve të hershëm.

”Xhavit Haziri është një prej pishtarëve të parë të lirisë së Kosovës. Ai hyn në radhën e heronjve të hershëm dhe lavdia e tij do të jetojë përgjithmonë në mendjet dhe zemrat tona, si shembull se si duhet të punohet dhe luftohet për atdheun.


MË SHUME NGA Aktuale