Fillon Festivali Ballkanik i Folklorit
Sharr Travel

Fillon Festivali Ballkanik i Folklorit

Sot në Fushë Kosovë fillon edicioni i tretë i Festivalit Ballkanik të Folklorit.

Festivali fillon në ambientet e Shkollës “Mihal Grameno” në Fushë Kosovë.

Para fillimit të festivalit, nga ora 18:00 përgjatë rrugës “Dardania” do të mbahet defileu i pjesëmarrësve të Festivalit.

Në këtë festival do të marrin pjesë ansamble dhe grupe nga Shqipëria, Kroacia, Bullgaria, Turqia, Maqedonia e Veriut, Mali i Zi dhe Kosova.

Autor: RTKlive