Përfundon takimi Thaçi-Grenell, nuk deklarohen për media

Përfundon takimi Thaçi-Grenell, nuk deklarohen për media

Ka përfunduar takimi ndërmjet presidentit Hashim Thaçi dhe të dërguarit special të ShBA-sa për dialogun Kosovë-Serbi, Richard Grenell.

Grenell do të takohet edhe me të gjithë liderët partiakë në Kosovë. Ai do t’i takojë liderët partiakë, veç e veç, në objektin e Ambasadës Amerikane në Prishtinë.

Ditë më parë, presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donlad Trump, ka zgjedhur ambasadorin amerikan në Gjermani, Richard Grenell, si të dërguar të administratës amerikane për dialogun Kosovë-Serbi