Një delegacion nga Bundestagu gjerman viziton Kosovën
Sharr Travel

Një delegacion nga Bundestagu gjerman viziton Kosovën

Kryeministri në detyrë, Ramush Haradinaj, pret në takim një delegacion nga Bundestagu Gjerman pjesë të Nënkomitetit për Parandalimin e Krizave Civile, Menagjimin e Konfliktit dhe Veprimeve te Integruara.

Takimi zhvillohet në ndërtesën e Qeverisë.


MË SHUME NGA Aktuale