Shahini: Jam tmerruar, mohuesit të gjenocidit i jepet çmim Nobel

Shahini: Jam tmerruar, mohuesit të gjenocidit i jepet çmim Nobel

Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinisë, Besa Shahini ka reaguar sot për marrjen e Çmimit Nobel nga austriaku Peter Handke.

Ministrja Shahini shprehet se “mohuesit të gjenocidit, përkrahësit të Slobodan Millosheviçit, Peter Handke, iu dha një çmim Nobel për letërsinë. Si viktimë e agresionit të Millosheviçit në Ballkan dhe si mbështetëse e paqes në botë, jam tmerruar nga ky vendim”.


MË SHUME NGA Aktuale