Video mesazhi i Rita Orës: Të bëjmë më shumë për fëmijët
Sharr Travel

Video mesazhi i Rita Orës: Të bëjmë më shumë për fëmijët

Prej një fëmije nga Kosova deri në majën e listës së këngëtarëve më të popullarizuar në botë.

Jeta e Rita Orës në 30 vitet e fundit ka ndryshuar drastikisht.

Sot, ajo uron që çdo fëmijë të arrijë potencialin e plotë të zhvillimit.

Ajo kërkon nga udhëheqësit botërorë që të bëjnë më shumë për të mbrojtur fëmijët dhe për t’u garantuar të gjitha të drejtat nga konventa.

Shikojeni video mesazhin e Rita Orës, pas vizitës së saj në Kosovë dhe për nder të 30 vjetorit të Konventës Ndërkombëtare për të Drejtat e Fëmijës.