Ministria e Diasporës me aktivitete në Kroaci për komunitetin shqiptar

Ministria e Diasporës me aktivitete në Kroaci për komunitetin shqiptar

MDIS fton bashkatdhetarët të marrin pjesë në aktivitetet kulturore të organizuara në Kroaci

Agjenda e plotë:

“Ditët e Kulturës Shqiptare në Zarë”, në bashkëpunim me Këshillin koordinues të shoqatave shqiptare në Prefekturën e Zarës, Bashkësinë e prefekturave shqiptare në Kroaci dhe Këshillin e pakicës shqiptare të qytetit të Zarës

Data: 22 – 25 nëntor

Vendi: Zarë dhe Arbnesh

“Ditët e Kulturës Shqiptare në Kroaci”, në bashkëpunim me Unionin e Shqiptarëve të Kroacisë

Data 23 – 30 nëntor

Vendi: Zagreb