Në Kosovë shënohet 30 vjetori i rënies së murit të Berlinit

Në Kosovë shënohet 30 vjetori i rënies së murit të Berlinit

Këtë të shtunë, më 9 nëntor, Ambasada Gjermane dhe Hapësira së bashku do të festojnë 30 vjetorin e rënies së murit të Berlinit, në objektin e Rilindjes.

'Muzika bashkon njerëzit nëpër botë, muzika shembë mure. Pas rënies së murit, Berlini kaloi nëpër një histori të mahnitshme të zhvillimit të klubeve dhe muzikës. Pra, edhe në Prishtinë, duam të festojmë këtë përvjetor që solli aq shumë shpresë përmes muzikës. Line up’i i Artistëve të ndryshëm është mënyra jonë për të treguar se ne i përkasim njëri-tjetrit dhe se muzika na bashkon", thuhet në njoftimin e Ambasadës Gjermane në Prishtinë.No photo description available.

Autor: RTKlive