Praktika më e mirë në zbatimin e Ligjit për përdorimin e gjuhëve
Sharr Travel

Praktika më e mirë në zbatimin e Ligjit për përdorimin e gjuhëve

Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë, Misioni në Kosovë (OSBE), në bashkëpunim me Zyren e Komisionerit për gjuhët (ZKGJ), ndan çmimin “Praktika më e mirë në zbatimin e Ligjit për përdorimin e gjuhëve” në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës “Pjetër Bogdani”.

Ndarja e çmimit do të bëhet në bazë të monitorimit të përdorimit të gjuhëve zyrtare në ueb faqet zyrtare duke përfshirë edhe rrjetet sociale të Institucioneve përkatëse.

 


MË SHUME NGA Aktuale