Ky film është duke i konsideruar si një prej filmave më të mirë për luftëra
Sharr Travel

Ky film është duke i konsideruar si një prej filmave më të mirë për luftëra

Kritikët janë duke u çmendur për filmin “1917”, duke e konsideruar si filmi më i mirë i bërë ndonjëherë për luftëra.

Filmat e luftërave e kanë përbërë një pjesë të rëndësishme të kinemave, nga filmi ‘Apocalypse now’ dhe ‘Full metal Jacket’.

Sidoqoftë, kritikat për filmin më të ri ‘1917’ tani më janë bërë të ditura dhe me sa duket ky film është një konkurrent i madh për çmimin Oskar.

‘Në kulmin e Luftës së Parë Botërore, dy ushtarë të rinjtë Britanikë, iu është dhënë një mision të pamundur për të dhënë një mesazh – i cili do të paralajmëroj tërheqjen gjermane.’

‘Të dy të rinjtë ‘garojnë me kohën’ duke e kaluar territorin e armikut për të dhënë lajmërimin.’