Krasniqi i PSD-së për Albin Kurtin: Transformim se jo mahi

Krasniqi i PSD-së për Albin Kurtin: Transformim se jo mahi

Frashër Krasniqi, ish partiaku i Albin Kurtit, tash pjesë e PSD’së, ka gjetur kohë të kritikojë kryeministrit e Kosovës, Albin Kurtin duke ia numëruar disa shkelje të ditëve të fundit, duke i quajtur transformime të Kurtit.

Krasniqi, ka theksuar tepihun mbi 3500 euroëve, punësimin e familjarëve dhe ka shkuar se ky është një transformim se jo mahi.

Ky është shkrimi i plotë:

– 5000 euro tepih për Kryeministrin,
– Punësimi i djalit të axhës së Salih Zybës si asistent ministrie,
– Xhelal Sveçla përdorë veturën zyrtare për punë private.

Bilanci i ditës i Qeverisë Kurti.
Transformim se jo mahi!