Ia hodhi fajin për skandalin me Xhamajkën, Hoxha e mbron Çitakun

Ia hodhi fajin për skandalin me Xhamajkën, Hoxha e mbron Çitakun

Pas skandalit me njohjen nga Xhamajka të gjithë gishtat janë drejtuar nga Vlora Çitaku. Një gjë të tillë zyrtarisht e ka bërë edhe nga zyra e presidentit Hashim Thaçi, të cilët përgjegjësinë për një gjë të tillë ia kanë veshur ambasadores Çitaku.

Por deputetja e PDK-së, Eliza Hoxha, i ka dalë në krah Çitakut pas skandalit me Xhamajkën, së cilës iu referua presidenti Hashim Thaçi kur njoftoi se kinse ky shtet ka njohur Kosovën.

Hoxha e quajti vlerë të shtetit Çitakun dhe se për të dhe gra të tilla diplomate duhet të jenë krenarë.

“VLORA është vlerë e Kosovës. Edhe MODESTA poashtu.


MË SHUME NGA Aktuale