Kurti emëron Ismet Beqirin zëvendësministër për Kulturë, Rini e Sport

Kurti emëron Ismet Beqirin zëvendësministër për Kulturë, Rini e Sport

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka emëruar sot Ismet Beqirin, zëvendësministër në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit.

Kryeministri Kurti ka emëruar Ismet Beqirin, zëvendësministër në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit
Duke i uruar punë të mbarë në detyrën e re, Kryeministri Kurti ka thënë se Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, si një prej sektorëve të rëndësishëm në avancimin e politikave në kulturë, rini dhe sport, do të kenë mbështetjen e duhur të Qeverisë në realizimin e objektivave që ndërlidhen me kulturën, sportin e veçanërisht me rininë.


MË SHUME NGA Aktuale