Olluri: Për interesa t’veta djalli e citon edhe Biblën

Olluri: Për interesa t’veta djalli e citon edhe Biblën

Gazetari Parim Olluri i ka komentuar kryeministrit në detyrë Albin Kurtit i cili ka cituar ish kryetarin e gjykatës kushtetuese Enver Hasanin për zhvillimet e fundit politike:

Olluri e ka publikuar edhe një foto kur Albin Kurti e quante Enver Hasanin “Kali i PDK-së”:

Postimi i plotë i Ollurit:
Lajmi i fundit,

Albin Kurti sapo e ka cituar Enver Hasanin dhe i eshte referuar me respekt, duke e quajtur Prof. 

“Per interesa te veta, Djalli e citon edhe Biblen”, duket se eshte motoja e Kurtit.

Enver Hasanin dikur e quante Enver Sahani.
VV-ja i pati dhene epitetin: Kali i PDK-se.