‘Kanga e Ashikëve’ në mesin e këngëve me ndikim etnik

‘Kanga e Ashikëve’ në mesin e këngëve me ndikim etnik

Kanga e Ashikëve që performohet nga grupi Jericho është ngritur në pozitën e dytë në Top 40-es së këngëve me ndikim.

Top lista e Enthno Cloud ka një rubrikë për Top 40 videot që kanë ndikim në muzikën e inspiruar etinikisht e kulturalisht.

Kjo këngë e Jerichos është publikuar në vitin 2016, por vazhdon ende të pëlqehet nga shumë.

Muzika dhe teksti janë të punuar nga Petrit Çarkaxhiu, vokalisti i bendit Jericho.