Poeti nga Kosova, pjesë e antologjisë poetike botërore

Poeti nga Kosova, pjesë e antologjisë poetike botërore

Poeti kosovar Imer Topanica është pjesë e Antologjisë botërore poetike, e cila u publikua ditë më parë nga shtëpia botuese amerikane

Shtëpia botuese amerikane Inner Child Press International, para pak ditësh ka publikuar antologjinë poetike “World Healing World Peace 2020”.

Në këtë antologji ka kontribuar edhe poeti nga Kosova Imer Topanica.

Poezia e tij: “Dashunisht po të thërras” (Come, I’m calling thee affectionately), e shkëputur nga përmbledhja ‘Tuftë Drite’, është përkthyer mjeshtërisht nga profesori Visar Zeka dhe tashmë është bërë pjesë e antologjisë në fjalë.

Me poezitë e tyre, në këtë antologji, kanë marrë pjesë afro 300 autorë nga e gjithë bota..