IKSHPK: Qëndroni në shtëpi, ajri sot nuk është i shëndetshëm

IKSHPK: Qëndroni në shtëpi, ajri sot nuk është i shëndetshëm

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës i ka bërë thirrje qytetarëve që të qëndrojnë në shtëpi.

IKSHPK në apelin e bërë përmes faqes së saj zyrtare në Facebook për qëndrim në shtëpi thekson se ajri sot në vend nuk është i shëndetshëm për personat e ndjeshëm dhe me sëmundje kronike.