Rama: Teatri i ri Kombëtar do ta ketë pëlqimin e të gjithëve

Rama: Teatri i ri Kombëtar do ta ketë pëlqimin e të gjithëve

Një ditë pas shembjes dhe tensioneve të forta të krijuara mes policisë dhe artistëve e opozitës, kryeministri Edi Rama e nis këtë të hënë me një mesazh për Teatrin Kombëtar.

Teksa publikon fotot e projektit të ri, Rama shkruan në “Facebook” se “Teatri i ri Kombëtar do të ketë nesër pëlqimin e të gjithëve, qoftë të të shumtëve që kërkojnë sot dhe qoftë të të paktëve që sot nuk shohin më larg se dje…”.

Mesazhi i Plotë:

MIRËMËNGJES