Galeria Kombëtare e Kosovës hapet nesër

Galeria Kombëtare e Kosovës hapet nesër

Nga nesër (19 maj, 2020) Galeria Kombëtare e Kosovës do të hapet për publikun.

Orari i vizitave do të jetë i njëjtë sikurse në të kaluarën.

E marte – premte nga ora 10:00 deri në 18:00
E shtune dhe diele nga 10:00 deri në 17:00
E hëne – mbyllur

“Vizitorët do të udhëzohen nga kujdestari i sallës për numrin e personave që mund të hyjnë në sallë i cili është 2-3 persona për sallë”.

Dy ekspozitat e ndërprera për shkak të pandemisë të cilat do të hapen tani janë:

Salla 1: Burim Gashi / Heshtje e rëndë
Salla 2: World Press Photo Exhibition 2019