"Greek Theatre” anulon të gjitha shfaqjet, për herë të parë pas 90 vitesh
Sharr Travel

"Greek Theatre” anulon të gjitha shfaqjet, për herë të parë pas 90 vitesh

"Greek Theatre” në Los Anxhelos ka anuluar të gjitha shfaqjet e sezonit veror të këtij viti.

Kjo është hera e parë në historinë 90 vjeçare të teatrit që janë detyruar që të anulojnë të gjithë sezonin. 

“Edhe pse ne po shpresonim që të festonim 90 vjetorin të sigurimit të argëtimit të drejtpërdrejtë për qytetarët e Los Angeles, ne mendojmë se është gjëja e duhur, e përgjegjshme dhe e sigurt për tifozët, artistët, stafin dhe komunitetin tonë të Parkut Griffith për të vendosur një pauzë në live. , ngjarje të mëdha turmash deri në vitin 2021, “tha AP Diaz, zyrtari ekzekutiv dhe shefi i stafit të Departamentit të Rekreacionit dhe Parqeve të LA.

Emra të mëdhenj që ishin planifikuar të performonin në këtë teatër gjatë verës ishin Alica Keys, John Legend dhe Kesha. 

Disa prej shfaqjeve janë anuluar plotësisht, ndërsa disa të tjera janë shtyer për një datë të re.