Hapet qendra e kulturës shqiptare në Osijek
Sharr Travel

Hapet qendra e kulturës shqiptare në Osijek

Sot në Osijek u bë hapja e Qendrës Kulturore Shqiptare.

Në hapjen solemne, kryetari i Unionit  Çollaku theksoi se  ky vend, ku ndodhet Qendra Kulturore, do të jet vend në të cilën bashkërisht do të vazhdojmë miqësinë dhe bashkëpunimin mes dy popujve, kjo do të jetë qendra kryesore e kulturës dhe artit të shqiptarve në rajonin e Sllavonis dhe Baranjës në Kroaci.

Në hapjen solemne të pranishëm ishin deputetja Ermina Lekaj- Prljaskaj, Ambasadori i Kosovës në Kroaci Gëzim Kasapolli, zv.kryetari i qytetit të Osijekut Boris Piližota, bashkëkombas nga Zagrebi, Karllovaci, Kutina, Istra, Dallmacia... 

Urime dhe suksese gjithë bashkëkombasve!
USHRK