Dumoshi në Gjilan, zotohet për financimin e manifestimit “Flaka e Janarit”
Sharr Travel

Dumoshi në Gjilan, zotohet për financimin e manifestimit “Flaka e Janarit”

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, do ta financojë manifestimin “Flaka e Janarit”, në Gjilan.

Kjo u bë e ditur gjatë nënshkrimit të marrëveshjes ndërmjet ministres së MKRS-së, Vlora Dumoshi dhe kryetarit të Gjilanit, Lutfi Haziri, raporton Ekonomia Online.

Gjatë ditës së sotme, ministrja Dumoshi do ta vizitojë stadiumin e qytetit, e më pastaj do të vendosin gurthemelin e stadiumit ndihmës në lagjen “Arbëria” në Gjilan.