Ambasadorja e Izraelit takoi kryetarin e Bashkësisë Hebraike të Kosovës
Sharr Travel

Ambasadorja e Izraelit takoi kryetarin e Bashkësisë Hebraike të Kosovës

Ambasadorja e Izraelit, Alona Fisher-Kamm, takim kryetarin e Bashkësisë Hebraike të Kosovës, Votim Demiri.

Ambasadorja e Izraelit, Alona Fisher-Kamm, zhvilloi sot një vizite në qytetin e Prizrenit, në Kosovë, ku ajo pati një takim kryetarin e Bashkësisë Hebraike të Kosovës, Votim Demiri. 
 
Përveç çështjeve hebraike, temë ka qenë edhe Muzeu Hebraik ne Prizren. Ambasadorja e shfrytëzoi rastin për te vizituar edhe ndërtesën, që i është dhënë komunitetit hebraik të Prizreni, cila do të  rikonstruktohet dhe do të luajë rolin e një muzeu, qendre kulturore si dhe të një sinagoge.


MË SHUME NGA Aktuale