Zemaj u bën thirrje qytetarëve: Mbani maskën për vete e për ekonominë
Sharr Travel

Zemaj u bën thirrje qytetarëve: Mbani maskën për vete e për ekonominë

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj në fushatën për vetëdijesimin e qytetarëve për bartjen e maskave ka shpërndarë një videospot ku tregon mbarëvajtjen e policisë në tërë Prishtinën.

Në videospot shihet se Policia e Kosovës po kujdeset që qytetarët të venë të vendosur çdo herë maskën.

Zemaj me ketë rast ka thënë se duhet mbajtur maska për vetën e të tjerët, po ashtu edhe për ekonominë.

“Mbaje maskën për vetën dhe të tjerët, mbaje maskën për ekonominë!”, tha ai.