Ky është programi i sotëm në `Mirëmëngjesi Kosovë`

Ky është programi i sotëm në `Mirëmëngjesi Kosovë`

Sot në emisionin e mëngjesit "Mirëmëngjesi Kosovë", në Radio Televizionin e Kosovës (RTK), do të diskutohet për tema të ndryshme, për të cilat do flasin mysafirët e ftuar.

Mysafire e parë do të jetë Vjosa Abazi -autore,regjisore. Ajp flet për DOKUMENTARIN “HOPE”.

Gazmend Selmani- Themelues dhe Arkitekt i zgjidhjes, flet për PLATFORMËN IBAS?.
RISI TEKNOLOGJIK NË SEKTORIN FINANCIAR TË KOSOVËS

Ndërkaq Arben Zharku -drejtor i QKK-së, flet për 
KONKURSIN PËR SUBVENCIONIM TË PROJEKTEVE FILMIKE PËR VITIN 2020.

Emisioni i mëngjesit “Mirëmëngjesi Kosovë”, përpos bisedave në studio dhe lidhjeve të drejtpërdrejta nga vende të ndryshme të Kosovës, sjellë për shikuesit edhe storie të ndryshme të përgatitura nga gazetarët e RTK-së.